Rreth Nesh - gjithnjë e më shumë

Rreth nesh

rreth-us2

Fabrika jonë është ISO / TS16949 certifikuar me rreth 300 të punësuar, kemi bërë produktet për markave kryesore dhe 500 fatin nga industri të ndryshme, të tilla si Automobilistikë, pajisje shtëpiake, dhurata etj


WhatsApp Online Chat !