vinyl decal

vinyl decal

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0.01 - 2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500-1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T, Uni Kulon, PayPal, Ali perdagangan jaminan
  • : Produk ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    Custom vinyl stiker

    Vinyl Decals nu utamana diwangun ku vinyl kualitas luhur, nu migunakeun plotter cut atawa maot motong téhnologi pikeun motong, lajeng nyabut bahan runtah pikeun nyieun kerung & mahal katingal.

    Beungeut stiker anu laminated kalawan pilem transparan ipis pikeun mantuan Anjeun mindahkeun decal tina kertas deui ka kaula anjeun wanna lengket pisan gampang.

    Decals can be created in simple or full color, simple or complicated shape. It looks more fancy than just a sticker but can be applied as simple as a sticker.

    Sadaya produk bisa ngaropéa per pamundut anjeun. 

    kualitas teknologi material aplikasi
    * Strong beurat outdoor pamakéan vinyl, cai buktina sarta UV buktina * Sutra percetakan layar * Bodas vinyl * Mobil stiker
    * Dupi panungtungan 5`7 Y (pilihan) * Percetakan UV * Vinyl transparan * Bemper stiker
    * Napel kuat * Ngawarnaan tepat * Logam vinyl * Jandela stiker
    * Taya tanda lem sanggeus ngaleupaskeun * Emboss * DE-Emboss * Logam foil * Stiker reflective
    * 3M lem sadia (pilihan) * Doming * Vinyl Reflective * Stiker laptop
    * Cut paeh akurat * Percetakan sisi ganda * Hologram vinyl * Promotion stiker
    * Pakét Profesional * Cap Hot * Glitter vinyl * Stiker laptop
    * Jumlah serial ngaropéa * Statik nempel vinyl * Fridge stiker
    * Citak dina kertas deui (pilihan) * Paper stiker * Spiker stiker
    * Ink merata dicitak * Chrome tinta (pilihan) * Logo mesin stiker
    * Beresih & Debu permukaan bébas * Glitter tinta (pilihan) * Alat-alat olahraga
    * Herang atanapi matte lamination / Varnish * Barang outdoor
    * Témbok stiker
    * Hiasan stiker
    * Tanda peringatan

    PRODUCTIONPROCESS

    Kumaha kana tatanan produk ngaropéa

    produk ngaropéa mesen prosés:

    1.customer ngirimkeun karya seni, ukuranana, qty ka konsultan jualan kami
    2.consultant harga cutatan  
    3.customer harga konpirmasi na ngadamel 30 ~ 50% deposit
    4.consultant ngirim buktina digital
    5.Customer Konfirmasi tur mimitian produksi atawa nyieun sampel
    6.Consultant kirim produk gambar rengse ka customer
    7.Customer sangkan mayar sésana
    8.Deliver.

    TENTANG KAMI

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ anjeunna @ XGVIS  IMG_4421

     

    123  456  789

    123456789


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !