PVC fridge MAGNET & Magnet mobil

PVC fridge MAGNET & Magnet mobil

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0.01 - 2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500-1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T, Uni Kulon, PayPal, Ali perdagangan jaminan
  • : Produk ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    Custom vinyl stiker

    Jenis kawas stiker tapi anjeun bisa mindahkeun éta sabudeureun! Stick'em on fridge, mobil, atawa naon bae logam magnét anjeun! Urang ngahususkeun dina magnet promosi dirancang pikeun ngaronjatkeun awesomeness brand. Aranjeunna sampurna pikeun giveaways dagang adil!

    Urang ogé bisa nambahan kubah dina beungeut cai pikeun nyieun kubah fridge magnet pikeun anjeun.

    ALL produk bisa ngaropéa per pamundut anjeun.

    Meunangkeun brand Anjeun diémbarkeun dina fridge atanapi dina mobil kiwari! 

    kualitas teknologi material aplikasi
    * Strong beurat outdoor pamakéan vinyl, cai buktina sarta UV buktina * Sutra percetakan layar * Buktina vinyl-cai, buktina UV * Mobil magnet
    * Percetakan gambar vivid * Percetakan UV * Paper + lamination - ekonomis * Fridge magnet
    * Nempel magnet kuat * Ngawarnaan tepat * doming * Sagala permukaan kalayan Beusi
    * Akurat cut paeh & percetakan * Emboss * DE-Emboss * Logam vinyl
    * Pakét Profesional * Maot cut * Logam foil
    * Katingal premium 3D sadia * Doming * Vinyl Reflective
    * Cap Hot * Hologram vinyl
    * Jumlah serial ngaropéa * Glitter vinyl
    * Ink merata dicitak * Statik nempel vinyl
    * Beresih & Debu permukaan bébas * Paper stiker
    * Herang atanapi matte lamination / Varnish * Chrome tinta (pilihan)
    * Glitter tinta (pilihan)
    * Magnet karét - ketebalan 0,3 ~ 1.5mm

    PRODUCTIONPROCESS

    12343123

     

    Kumaha kana tatanan produk ngaropéa

    produk ngaropéa mesen prosés:

    1.customer ngirimkeun karya seni, ukuranana, qty ka konsultan jualan kami
    2.consultant harga cutatan  
    3.customer harga konpirmasi na ngadamel 30 ~ 50% deposit
    4.consultant ngirim buktina digital
    5.Customer Konfirmasi tur mimitian produksi atawa nyieun sampel
    6.Consultant kirim produk gambar rengse ka customer
    7.Customer sangkan mayar sésana
    8.Deliver.

    TENTANG KAMI

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ anjeunna @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !