Éléktron-formulir stiker

Éléktron-formulir stiker

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0.01 - 2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500-1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T, Uni Kulon, PayPal, Ali perdagangan jaminan
  • : Produk ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    Éléktron-kabentuk stiker (nikel Sticker)

    Éléktron-kabentuk stiker tiasa di sagala rupa desain.

    Ieu bisa ngaktipkeun desain pajeulit kana stiker logam hollowed logam. Mibanda ipis, fleksibel, katingal logam. Bisa dilarapkeun dina beungeut cai melengkung.

    Sadaya produk nu ngaropéa

    kualitas teknologi material aplikasi
    * Strong beurat outdoor pamakéan vinyl, cai buktina sarta UV buktina * Éléktron-formulir * Tambaga jeung nikel palapis * Mobil éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Dupi panungtungan 5`7 Y * Multi-warna: pérak ngagurilap Chrome, satin pérak, emas ngagurilap, satin emas, tambaga beureum, Chrome bulao, Chrome beureum, ngagurilap hideung * 100% nikel * Jandela éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Napel kuat * Ngawarnaan tepat * 3M lem (3M7533 & 3M 468) * Laptop éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * 3M lem sadia (pilihan) * Emboss & DE-emboss * Promotion éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Akurat cut paeh & percetakan * Tukang hollowed * Laptop éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Pakét Profesional * Maot cut * Fridge éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * 3D premium katingal * Citak dina kertas deui ( pilihan)  * Spiker éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Beresih & Debu permukaan bébas * Logo mesin éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Taya scratch, teu debu * Alat-alat olahraga éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Barang outdoor éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Hiasan éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Tanda peringatan éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)
    * Cellphone éléktron-kabentuk stiker (stiker nikel)

    PRODUCTIONPROCESS

    132852963

    Kumaha kana tatanan produk ngaropéa

    produk ngaropéa mesen prosés:

    1.customer ngirimkeun karya seni, ukuranana, qty ka konsultan jualan kami
    2.consultant harga cutatan  
    3.customer harga konpirmasi na ngadamel 30 ~ 50% deposit
    4.consultant ngirim buktina digital
    5.Customer Konfirmasi tur mimitian produksi atawa nyieun sampel
    6.Consultant kirim produk gambar rengse ka customer
    7.Customer sangkan mayar sésana
    8.Deliver.

    TENTANG KAMI

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ anjeunna @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !