Kubah stiker PU atanapi Epoxy stiker

Kubah stiker PU atanapi Epoxy stiker

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0.01 - 2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500-1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T, Uni Kulon, PayPal, Ali perdagangan jaminan
  • : Produk ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    Custom  stiker Metal & nameplate

    Kubah stiker  miboga kamampuh nangtung kaluar ti sésana. Kualitas gambar na tahan scratch sipat pastikeun yén stiker kubah anjeun tetep pilari ngan jalan rék ka.

    Kubah stiker anu idéal anu nempel dina mobil, panerapan imah, mesin, sarta tembok. Simkuring gaduh résin Epoxy sarta bahan résin PU pikeun nyugemakeun kaperluan béda Anjeun. Résin PU bisa lepas 3 ~ 5 taun outdoor tanpa yellowing. 

    Kubah stiker anu populér pikeun branding, bungkusan sarta promosi.

    Vinyl teu hijina bahan bisa dipaké salaku bahan dasar kubah stiker, tapi ogé lambang plastik, lambang logam bisa ditambahkeun kubah ngajaga gambar jeung nangtung kaluar ti sésana.

    Sadaya produk bisa ngaropéa per pamundut anjeun. 

    kualitas teknologi material aplikasi
    * Strong beurat outdoor pamakéan vinyl, cai buktina sarta UV buktina * Sutra percetakan layar * Bodas vinyl * Mobil kubah atawa stiker
    * Dupi panungtungan 5`7 Taun (pilihan) * Percetakan UV * Vinyl transparan * Bemper kubah stiker
    * Napel kuat * Ngawarnaan tepat * Logam vinyl * Jandela kubah stiker
    * Taya tanda lem sanggeus ngaleupaskeun * Doming * Logam foil * Stiker kubah reflective
    * 3M lem sadia (pilihan) * Cap Hot * Vinyl Reflective * Kubah laptop stiker
    * Cut paeh akurat * Jumlah serial ngaropéa * Hologram vinyl * Kubah promotion stiker
    * Pakét Profesional * citak dina kertas deui ( pilihan) * Glitter vinyl * Kubah laptop stiker
    * Ink merata dicitak * Statik nempel vinyl * Fridge kubah stiker
    * Beresih & Debu permukaan bébas * Paper stiker * Spiker logo kubah stiker
    * Taya gelembung, teu debu * Chrome tinta (pilihan) * Mesin logo kubah stiker
    * Glitter tinta (pilihan) * Olahraga parabot kubah stiker
    * Logam, aluminium, alloy séng * Barang outdoor kubah stiker
    * palastik * Hiasan kubah stiker
    * Tanda peringatan kubah stiker

    PRODUCTIONPROCESS

    kubah

    Kumaha kana tatanan produk ngaropéa

    produk ngaropéa mesen prosés:

    1.customer ngirimkeun karya seni, ukuranana, qty ka konsultan jualan kami
    2.consultant harga cutatan  
    3.customer harga konpirmasi na ngadamel 30 ~ 50% deposit
    4.consultant ngirim buktina digital
    5.Customer Konfirmasi tur mimitian produksi atawa nyieun sampel
    6.Consultant kirim produk gambar rengse ka customer
    7.Customer sangkan mayar sésana
    8.Deliver.

    TENTANG KAMI

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ anjeunna @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !