Badge & Lambang

Badge & Lambang

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0.01 - 2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500-1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T, Uni Kulon, PayPal, Ali perdagangan jaminan
  • : Produk ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    Badge & Emblem

    Badges and emblems datangna dina sakabéh wangun, gaya, sarta ukuran. Ilaharna dijieun tina plastik (ABS), Séng Galunggung, atawa aluminium.

    Aranjeunna cara hébat nyieun logo Anjeun atawa gambar nangtung kaluar jeung kasampak classy.

    Sadaya produk nu ngaropéa 

    kualitas teknologi material aplikasi
    * Strong beurat outdoor pamakéan vinyl, cai buktina sarta UV buktina * Sutra percetakan layar * Aluminium badge & lambang * badge alloy Séng logam & lambang * Mobil badge & lambang
    * Dupi panungtungan 5`7 Taun * Ngawarnaan tepat * Plastik ABS badge & lambang * Mobil badge & lambang
    * Napel kuat * Chrome pérak ngagurilap, satin pérak, pérak antik, emas ngagurilap, satin emas, emas antik, tambaga beureum, tambaga antik beureum, warna gun jsb * Nikel badge & lambang * Badge laptop & lambang
    * 3M lem sadia (pilihan) * Brushed pérak, emas Brushed * Chrome badge & lambang * Promotion badge & lambang
    * Akurat cut paeh & percetakan * Doming * Beusi * Badge laptop & lambang
    * Pakét Profesional * Emboss & DE-emboss * Fridge badge & lambang
    * 3D premium katingal * Punching & maot matak * Spiker badge & lambang
    * Suntik Plastik * Logo mesin badge & lambang
    * Cap Hot * Alat-alat olahraga badge & lambang
    * Jumlah serial ngaropéa * Barang outdoor badge & lambang
    * Citak dina kertas deui ( pilihan)  * Hiasan badge & lambang
    * Beresih & Debu permukaan bébas * Tanda peringatan badge & lambang
    * Taya scratch, teu debu

    PRODUCTIONPROCESS

    wqjkfdhekf

    ddnzkc54

    Kumaha kana tatanan produk ngaropéa

    produk ngaropéa mesen prosés:

    1.customer ngirimkeun karya seni, ukuranana, qty ka konsultan jualan kami
    2.consultant harga cutatan  
    3.customer harga konpirmasi na ngadamel 30 ~ 50% deposit
    4.consultant ngirim buktina digital
    5.Customer Konfirmasi tur mimitian produksi atawa nyieun sampel
    6.Consultant kirim produk gambar rengse ka customer
    7.Customer sangkan mayar sésana
    8.Deliver.

    TENTANG KAMI

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ anjeunna @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !