labél Chrome 3D & nikel Label

labél Chrome 3D & nikel Label

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0.01 - 2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500-1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T, Uni Kulon, PayPal, Ali perdagangan jaminan
  • : Produk ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    3D Chrome Label / nikel Label

    Labél Chrome / nikel asalna di sakabéh wangun jeung desain. Aranjeunna boga Chrome 3D ngagurilap sarta embossed kaluar katingal 3D, atawa warna lianna rék.

    Sigana pisan kawas lambang logam Chrome, tapi hargana leuwih ekonomis.

    Ogé bahan anu fléksibel sahingga bisa nyocogkeun permukaan melengkung. Sajaba, anjeun tiasa ngaropea eta kalawan warna naon jeung bentukna anjeun resep.

    Sadaya produk nu ngaropéa

    kualitas teknologi material aplikasi
    * Strong beurat outdoor pamakéan Chrome foil, cai buktina sarta UV buktina * Ngabogaan Emas Chrome foil * Ngabogaan Emas Chrome foil * Labél mobil Chrome
    * Dupi panungtungan 3`75 Taun * Satin Emas Chrome foil * Satin Emas Chrome foil * Labél Chrome ngaropéa 3D
    * Napel kuat * Ngabogaan pérak Chrome foil * Ngabogaan pérak Chrome foil * Labél Chrome laptop
    * 3M lem sadia (pilihan) * Satin pérak Chrome foil * Satin pérak Chrome foil * Labél Chrome promotion
    * Akurat cut paeh & percetakan * Sikat Chrome emas foil * Sikat Chrome emas foil * Labél Chrome laptop
    * Pakét Profesional * Sikat pérak Chrome foil * Sikat pérak Chrome foil * Labél Chrome fridge
    * 3D premium katingal * Atawa naon Warna rék  * Labél Chrome spiker
    * Bisa dilarapkeun dina beungeut cai melengkung * Mesin labél Chrome logo
    * Olahraga labél Chrome alat
    * Labél Chrome barang outdoor
    * Labél Chrome hiasan
    * Tanda peringatan labél Chrome
    * Labél Chrome outdoor
    PRODUCTIONPROCESS

    TIM20170703150113

    Kumaha kana tatanan produk ngaropéa

    produk ngaropéa mesen prosés:

    1.customer ngirimkeun karya seni, ukuranana, qty ka konsultan jualan kami
    2.consultant harga cutatan
    3.customer harga konpirmasi na ngadamel 30 ~ 50% deposit
    4.consultant ngirim buktina digital
    5.Customer Konfirmasi tur mimitian produksi atawa nyieun sampel
    6.Consultant kirim produk gambar rengse ka customer
    7.Customer sangkan mayar sésana
    8.Deliver.

    123456

    TENTANG KAMI

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ anjeunna @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !