vinyl decal

vinyl decal

Short Description:


  • Potongan: US $ 0.01 - 2 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 500-1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T, UNION WEST, PAYPAL, ALI TRADE Assurance
  • : Produk selaras
  • Detail produk

    Tags Product

    Custom Vinyl sticker

    Vinyl Decals sing utamané digawé saka vinyl kualitas dhuwur, kang nggunakake plotter Cut utawa mati Cut teknologi kanggo Cut, lan copot materi sampah kanggo nggawe kothong & larang dipikir.

    Ing lumahing stiker wis laminated karo film transparent lancip kanggo sampeyan nransfer decal saka kertas bali kanggo ngalahke pengen kelet gampang banget.

    Decals can be created in simple or full color, simple or complicated shape. It looks more fancy than just a sticker but can be applied as simple as a sticker.

    Kabeh produk bisa selaras saben penjenengan. 

    QUALITY TEKNOLOGI MATERIAL APLIKASI
    * Kuwat heavy ruangan nggunakake vinyl, banyu bukti lan UV bukti * Silk printing Layar * Putih vinyl * Mobil stiker
    * Bisa punika 5`7 Y (opsional) * Printing UV * Vinyl Transparent * Bemper stiker
    * Tape Kuwat * Warno Precise * Metallic vinyl * Jendhela stiker
    * Ora tandha lim sawise aman * Emboss * DE-emboss * Metal foil * Stiker termenung
    * 3M lim kasedhiya (opsional) * Doming * Vinyl Termenung * Stiker laptop
    * Cut mati Accurate * Printing sisih pindho * Hologram vinyl * Promosi stiker
    * Paket Professional * Cap Hot * Glitter vinyl * Stiker laptop
    * Nomer serial selaras * Statis cling vinyl * Kulkas stiker
    * Print ing kertas bali (opsional) * Paper stiker * Speaker stiker
    * Ink roto-roto dicithak * Chrome mangsi (opsional) * Logo mesin stiker
    * Clean & bledug lumahing free * Barang cemlorot mangsi (opsional) * Peralatan olahraga
    * Nggilap utawa matte laminasi / Varnish * Barang ruangan
    * Wall stiker
    * Hiasan stiker
    * Tanda-tanda peringatan

    PRODUCTIONPROCESS

    Carane supaya produk selaras

    produk selaras supaya proses:

    1.customer ngirim kriya, ukuran, qty kanggo konsultan sales kita
    2.consultant rega  
    3.customer rega konfirmasi lan wis 30 ~ 50% simpenan
    4.consultant ngirim bukti digital
    5.Customer Konfirmasi lan miwiti produksi utawa nggawe sampel
    6.Consultant send produk Gambar rampung kanggo customer
    7.Customer nggawe pembayaran liyane
    8.Deliver.

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ HE @ XGVIS  IMG_4421

     

    123  456  789

    123456789


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !