PVC kulkas Magnet & Magnet mobil

PVC kulkas Magnet & Magnet mobil

Short Description:


  • Potongan: US $ 0.01 - 2 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 500-1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T, UNION WEST, PAYPAL, ALI TRADE Assurance
  • : Produk selaras
  • Detail produk

    Tags Product

    Custom Vinyl sticker

    Jenis kaya stiker nanging sampeyan bisa mindhah mau watara! Stick'em ing kulkas, mobil, utawa apa logam Magnetik Panjenengan! We spesialis ing wesi sembrani promosi dirancang kanggo nambah awesomeness account. Padha sampurna kanggo simsoft perdagangan padha!

    Kita uga bisa nambah kubah ing lumahing kanggo nggawe kubah kulkas magnet kanggo sampeyan.

    ALL produk bisa selaras saben penjenengan.

    Njaluk account iklan ing kulkas utawa ing mobil saiki! 

    QUALITY TEKNOLOGI MATERIAL APLIKASI
    * Kuwat heavy ruangan nggunakake vinyl, banyu bukti lan UV bukti * Silk printing Layar * Bukti Vinyl-banyu, bukti UV * Mobil magnet
    * Printing gambar urip * Printing UV * Paper + laminasi - ekonomi * Fridge magnet
    * Cling magnet kuwat * Warno Precise * doming * Sembarang lumahing karo Iron
    * Accurate Cut mati & printing * Emboss * DE-emboss * Metallic vinyl
    * Paket Professional * Die Cut * Metal foil
    * Dipikir premium 3D kasedhiya * Doming * Vinyl Termenung
    * Cap Hot * Hologram vinyl
    * Nomer serial selaras * Glitter vinyl
    * Ink roto-roto dicithak * Statis cling vinyl
    * Clean & bledug lumahing free * Paper stiker
    * Nggilap utawa matte laminasi / Varnish * Chrome mangsi (opsional)
    * Barang cemlorot mangsi (opsional)
    * Magnet karet - kekandelan 0.3 ~ 1.5mm

    PRODUCTIONPROCESS

    12343123

     

    Carane supaya produk selaras

    produk selaras supaya proses:

    1.customer ngirim kriya, ukuran, qty kanggo konsultan sales kita
    2.consultant rega  
    3.customer rega konfirmasi lan wis 30 ~ 50% simpenan
    4.consultant ngirim bukti digital
    5.Customer Konfirmasi lan miwiti produksi utawa nggawe sampel
    6.Consultant send produk Gambar rampung kanggo customer
    7.Customer nggawe pembayaran liyane
    8.Deliver.

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ HE @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !