Dome stiker PU utawa Epoxy stiker

Dome stiker PU utawa Epoxy stiker

Short Description:


  • Potongan: US $ 0.01 - 2 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 500-1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T, UNION WEST, PAYPAL, ALI TRADE Assurance
  • : Produk selaras
  • Detail produk

    Tags Product

    Custom  stiker Metal & nameplate

    Dome stiker  duwe kemampuan kanggo ngadeg metu saka liyane. Gambar kualitas lan tahan ngeruk situs priksa manawa stiker kubah Panjenengan tetep looking mung cara sampeyan pengin.

    Dome stiker sing becik sing tancep ing mobil, Perkakas ngarep, mesin, lan tembok. We kudu resin Epoxy lan materi resin PU kanggo gawe marem kabutuhan beda Panjenengan. Resin PU bisa 3 ~ 5 taun ruangan tanpa yellowing. 

    Dome stiker sing populer kanggo iklan, packaging lan promosi.

    Vinyl ora mung materi bisa digunakake minangka bahan dasar kubah stiker, nanging uga emblem plastik, emblem logam bisa ditambahake kubah kanggo nglindhungi gambar lan ngadeg metu saka liyane.

    Kabeh produk bisa selaras saben penjenengan. 

    QUALITY TEKNOLOGI MATERIAL APLIKASI
    * Kuwat heavy ruangan nggunakake vinyl, banyu bukti lan UV bukti * Silk printing Layar * Putih vinyl * Mobil Dome utawa stiker
    * Bisa punika 5`7 Taun (opsional) * Printing UV * Vinyl Transparent * Bemper kubah stiker
    * Tape Kuwat * Warno Precise * Metallic vinyl * Jendhela kubah stiker
    * Ora tandha lim sawise aman * Doming * Metal foil * Stiker kubah termenung
    * 3M lim kasedhiya (opsional) * Cap Hot * Vinyl Termenung * Kubah laptop stiker
    * Cut mati Accurate * Nomer serial selaras * Hologram vinyl * Kubah promosi stiker
    * Paket Professional * print ing kertas bali ( opsional) * Glitter vinyl * Kubah laptop stiker
    * Ink roto-roto dicithak * Statis cling vinyl * Kulkas kubah stiker
    * Clean & bledug lumahing free * Paper stiker * Speaker logo kubah stiker
    * Ora gelembung, ora bledug * Chrome mangsi (opsional) * Mesin logo kubah stiker
    * Barang cemlorot mangsi (opsional) * Olahraga peralatan kubah stiker
    * Metal, aluminium, alloy seng * Barang ruangan kubah stiker
    * plastik * Hiasan kubah stiker
    * Tanda-tanda peringatan kubah stiker

    PRODUCTIONPROCESS

    Dome

    Carane supaya produk selaras

    produk selaras supaya proses:

    1.customer ngirim kriya, ukuran, qty kanggo konsultan sales kita
    2.consultant rega  
    3.customer rega konfirmasi lan wis 30 ~ 50% simpenan
    4.consultant ngirim bukti digital
    5.Customer Konfirmasi lan miwiti produksi utawa nggawe sampel
    6.Consultant send produk Gambar rampung kanggo customer
    7.Customer nggawe pembayaran liyane
    8.Deliver.

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ HE @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !