Printing & Emblem

Printing & Emblem

Short Description:


  • Potongan: US $ 0.01 - 2 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 500-1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T, UNION WEST, PAYPAL, ALI TRADE Assurance
  • : Produk selaras
  • Detail produk

    Tags Product

    Printing & Emblem

    Printing s and emblemsteka ing kabeh nggawe, gaya, lan ukuran. Biasane digawe saka plastik (ABS), Seng campuran, utawa aluminium.

    Padha cara gedhe kanggo nggawe logo utawa gambar ngadeg metu lan katon gaya.

    Kabeh produk sing selaras 

    QUALITY TEKNOLOGI MATERIAL APLIKASI
    * Kuwat heavy ruangan nggunakake vinyl, banyu bukti lan UV bukti * Silk printing Layar * Aluminium badge & emblem * badge alloy Seng logam & emblem * Mobil badge & emblem
    * Bisa punika 5`7 Taun * Warno Precise * Plastic ABS badge & emblem * Mobil badge & emblem
    * Tape Kuwat * Chrome silver mengilap, Satin salaka, salaka antik, emas mengilap, Satin emas, emas antik, tembaga abang, tembaga antik abang, werna gun etc. * Nikel badge & emblem * Badge laptop & emblem
    * 3M lim kasedhiya (opsional) * Disapu resik salaka, emas disapu resik * Chrome badge & emblem * Promosi badge & emblem
    * Accurate Cut mati & printing * Doming * Iron * Badge laptop & emblem
    * Paket Professional * Emboss & DE-emboss * Kulkas badge & emblem
    * 3D premium dipikir * Punching & Die Cast * Speaker badge & emblem
    * Injeksi Engineering * Logo mesin badge & emblem
    * Cap Hot * Peralatan olahraga badge & emblem
    * Nomer serial selaras * Barang ruangan badge & emblem
    * Print ing kertas bali ( opsional)  * Hiasan badge & emblem
    * Clean & bledug lumahing free * Tanda-tanda peringatan badge & emblem
    * Ora Scratch, ora bledug

    PRODUCTIONPROCESS

    wqjkfdhekf

    ddnzkc54

    Carane supaya produk selaras

    produk selaras supaya proses:

    1.customer ngirim kriya, ukuran, qty kanggo konsultan sales kita
    2.consultant rega  
    3.customer rega konfirmasi lan wis 30 ~ 50% simpenan
    4.consultant ngirim bukti digital
    5.Customer Konfirmasi lan miwiti produksi utawa nggawe sampel
    6.Consultant send produk Gambar rampung kanggo customer
    7.Customer nggawe pembayaran liyane
    8.Deliver.

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ HE @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !