label Chrome 3D & Nikel Label

label Chrome 3D & Nikel Label

Short Description:


  • Potongan: US $ 0.01 - 2 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 500-1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T, UNION WEST, PAYPAL, ALI TRADE Assurance
  • : Produk selaras
  • Detail produk

    Tags Product

    3D Chrome Label / Nikel Label

    Label Chrome / Nikel rawuh ing kabeh nggawe lan designs. Padha duwe Chrome 3D mengilap lan embossed metu dipikir 3D, utawa werna sing pengin.

    Iku katon bgt kaya emblem logam Chrome, nanging rega luwih ekonomi.

    Uga materi fleksibel supaya bisa pas lumahing sudhut mlengkung. Tambahan, sampeyan bisa ngatur karo werna lan wangun kaya.

    Kabeh produk sing selaras

    QUALITY TEKNOLOGI MATERIAL APLIKASI
    * Kuwat heavy ruangan nggunakake Chrome foil, banyu bukti lan UV bukti * Glossy Gold Chrome foil * Glossy Gold Chrome foil * Label mobil Chrome
    * Bisa punika 3`75 Taun * Satin Gold Chrome foil * Satin Gold Chrome foil * Label Chrome selaras 3D
    * Tape Kuwat * Glossy salaka Chrome foil * Glossy salaka Chrome foil * Label Chrome laptop
    * 3M lim kasedhiya (opsional) * Satin salaka Chrome foil * Satin salaka Chrome foil * Label Chrome promosi
    * Accurate Cut mati & printing * Brush Chrome emas foil * Brush Chrome emas foil * Label Chrome laptop
    * Paket Professional * Brush salaka Chrome foil * Brush salaka Chrome foil * Label Chrome kulkas
    * 3D premium dipikir * Utawa werna pengin  * Label Chrome speaker
    * Bisa Applied ing lumahing sudhut mlengkung * Mesin label Chrome logo
    * Olahraga label Chrome peralatan
    * Label Chrome barang ruangan
    * Label Chrome hiasan
    * Tanda-tanda peringatan label Chrome
    * Label Chrome ruangan
    PRODUCTIONPROCESS

    TIM20170703150113

    Carane supaya produk selaras

    produk selaras supaya proses:

    1.customer ngirim kriya, ukuran, qty kanggo konsultan sales kita
    2.consultant rega
    3.customer rega konfirmasi lan wis 30 ~ 50% simpenan
    4.consultant ngirim bukti digital
    5.Customer Konfirmasi lan miwiti produksi utawa nggawe sampel
    6.Consultant send produk Gambar rampung kanggo customer
    7.Customer nggawe pembayaran liyane
    8.Deliver.

    123456

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    ) W1P0A79FD72L24CB] IF`TW  51FNAEUTS87CNJ $ HE @ XGVIS  IMG_4421

    123  456  789

    123456789


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !